Wellicht is het jou ook wel eens overkomen, spullen vergeten mee te nemen toen je op vakantie ging. Niet erg handig en wanneer je eindelijk op de plek van bestemming bent, moet je eerst nog naar de winkel om die spullen opnieuw te kopen. Op een camping is het sowieso niet erg handig wanneer je zeep of handdoeken vergeet mee te nemen. In een hotel is dat natuurlijk een minder groot probleem omdat ze daar gewoon zeep en handdoeken in je kamer neerleggen.

Inpaklijsten

Ga je op vakantie naar een camping? Dan moet je sowieso eigenlijk niks vergeten mee te nemen. Is vaak alleen lastiger gezegd dan gedaan. Er zijn gewoon speciale inpaklijsten te vinden op internet mocht je dat fijn vinden tijdens het inpakken van je spullen. Je kunt dan alles aankruisen wat je al ingepakt hebt en zo vergeet je in principe niks. Spullen die namelijk vaak vergeten worden, zijn: ondergoed, sokken, opladers, zonnebril, zonnebrand, tandenborstel en een extra bril of doosje lenzen. Download daarom een inpaklijst, print deze uit en zo vergeet je geheid niks meer mee te nemen.

Kamperen of glampen?

Ga jij dit jaar kamperen of misschien wel glampen? Kijk bij Villatent voor de leukste plekken om te gaan glampen. Hier kun je niet alleen kiezen voor vakantie in eigen land, maar ook voor het buitenland. Zo heb je glamping Frankrijk, België, Spanje en nog een aantal landen. Zoals eerder, is het op een camping verstandig om je eigen handdoeken mee te nemen en zeep aangezien dit niet op de standplaats ligt wanneer je aankomt. Ga jij naar een glamping? Dit is eigenlijk het luxe kamperen, dus dan is het geen probleem wanneer je het vergeet. Glampen is zogezegd het kamperen maar met de luxe van een hotel. Zo zit je toch op een camping, heb je leuk contact met anderen en wellicht dat je kinderen andere vriendjes of vriendinnetjes maken. De voordelen van het glampen zijn dan ook dat je bij aankomst in de bloedhitte niet je eigen tent hoeft op te zetten, dat je de rest van de vakantie een normaal bed hebt om in te slapen én je hoeft niet naar het toiletgebouw hoeft om naar de wc te gaan of om te gaan douchen. Allemaal hartstikke fijn toch? Vergeet je inpaklijstje ook niet mee te nemen…